fbpx

Как да сме винаги магнетични и в страхотна форма – няколко трика от дивата Манал – певица и актриса

Манал Ел-Фейтури e певица и актриса, родена и израснала в Лондон. Има зад гърба си множество роли и участия в различни продукции, сред които Code Red, Coronation Street, I’d Do Anything, „Сън в лятна нощ“, My Family, Hooked, Big Bruvva The Musical. Манал е участник в 5-тия сезон на X Factor България и определена като „завършен изпълнител с бляскаво бъдеще“. Тя е изключително магнетична, харизматична и енергична и винаги в страхотна форма. Помолихме я да ни сподели някои от нейните тайни.

 Какви са триковете да бъдем магнетични и харизматични на сцената и в живота от твоя опит?

В свят, в който е толкова лесно да се изгубиш, вярвам, че да бъдеш автентичен/честен и истиски присъстващ във всеки един момент, е ключът. Толкова много хора се борят със своята същност, че имам чувството, че фалшивото сега е реалност, а реалността е фалшива. Жадувайки за истинска връзка по между си, се съгласяваме да изграждаме тези квалификации в характера си, вместо да ги премахнем и това да привлече повече хора към нас. По отношение на артистичното представяне, ако сте искрени към себе си, никой не може да бъде като вас. Вие сте единствени и неповторими и вече е премахната всякаква форма на конкуренция, позволявйки си да се представите честно. Добрият актьор, и като казвам добър актьор, имам предвид танц или песен, която пресъздаваш отново и отново и всеки път изглежда все едно го правиш за първи път. Представлението на артиста трябва да носи усещането за спонтанност и естественост.

Какви са твоите малки ежедневнидневни ритуали, за да изглеждаш в винаги в перфектна форма?

Това е забавен въпрос. За начало ще кажа, че всеки, който ме познава знае, че аз не съм жена, която всеки ден изглежда перфектно. През повечето време тичам наоколо с лудата си коса, без грим и в спортни дрехи. Никой не е перфектен всеки ден! Не отделям по един час на ден да се гримирам, но регулярно ходя на фитнес и пия много вода. Нямам перфектно тяло, нито съм прекалено слаба, но имам здрава и функционала физика, заради упражненията, които подбирам. 

Можеш ли да посъветваш дамите как да бъдат по-енергични и да запазят позитивното си настроение?

Да, рзбира се! 

  • Не започвайте деня си гледайки социалните мрежи. Прочистете нюз-фийда си и оставете само хората, които ви зареждат.
  • Смейте се колкото може повече, особено на себе си.
  • Бъдете близо до животните. Ако нямате домашен любимец, с някое животинче на улицата или на приятел. Те са най-искрени.
  • Мислете за всички неща, които притежавате, а не за тези, които нямате или искате.
  • Избирайте добре приятелите си. Те са тези, които ще ви подкрепят и повдигнат, когато сте долу. И помнете, че, за да имате истински приятели и вие трябва да бъдете такива.
  • Правете това, което ви прави щастливи, дори и никой да не ви подкрепя! Вървете, насладете се на приключението, моментът ще свърши преди да сте мигнали.

Манал е една истинска дива. Неподправена, артистична и пълна с енергия. Благодрим й за времето и тайните, което ни сподели.