Коледни подаръци, които ще запомнят - 7 топ идеи | 1001 stories

Коледни подаръци, които ще запомнят – 7 топ идеи

Коледните празници наближават и се чудите какво да вземете на любимите си хора? Това е важен въпрос, който вълнува всички ни, когато дойдат тези дни от годината. Как да ощастливим близките си и да им вземем неща, които да ги зарадват, а не да ги приберат в някой шкаф или да събират прах някъде. Най-лесно е да изберем клишетата като парфюм и дреха, но дали ще улучим вкуса? А ако не знаем какво точно харесва човекът, когото искаме да зарадваме? Бюджетът, разбира се, също е важно перо в избора ни на коледни подаръци и кръгът от трудности вече е затворен. Ако това са ваши дилеми, сме подбрали няколко топ идеи, с които ще зарадвате и изненадате любимите си хора.

Ваучери за избор на коледни подаръци

Това е най-лесното решение. Влизате в някой магазин, който знаете, че близкият ви човек харесва и му взимате ваучер за избрана сума. Така ще сте сигурни, че ще си избере каквото пожелае. Но пък се губи личният елемент от това, че сте не избрали нещо вие собственоръчно. В резултат, ако ви е близък човека, може и да не е доволен, но пък винаги може да отидете заедно. Така ще прекарате и повече време в компанията си.

Комплект натурална козметика – чудесна идея за коледни подаръци

Тези коледни подаръци показва загриженост към любимия човек. Още повече, ако знаете, че иска да изпробва нещо, но няма смелостта да си го вземе. Така ще го зарадвате и подтикнете да опита нещо различно. Ако не сте сигурни за вида кожа или коса, винаги можете да вземете продукти като скраб, сапун или комплект, които са подходящи за всички типове.

Ваучер за почивка

Макар и клише, няма как да сбъркате. Кой не обича да релаксира на някое приятно място? Тук проблемът е, че бюджетът ви трябва да е по-голям, макар че през зимата има доста добри промоционални оферти за спа уикенди. А може и да проявите креативност като изберете някое по-романтично и непопулярно място, което съответно ще бъде и по-евтино.

Масаж – релакс и обновяване като коледни подаръци

Знаете, че вашият близък човек има забързано и стресирано ежедневие? Ето това е чудесен подарък, с който ще покажете колко сте загрижени и ще го накарате да отдели малко време за себе си. В резултат на това ще се почувства отпочинал и обновен. Просто няма как да не ви е благодарен.

Карта за йога

Този подарък също е чудесен за всички, които имат стрес в ежедневието си и имат нужда от релаксация. Часовете по йога се грижат за благосъстоянието на тялото и духа и са универсални за всяка възраст и пол.

Подаръчни комплекти с екзотичен чай и кафе

Този топ подарък е подходящ за всички. Едва ли има някой, който не обича нито кафе, нито чай. А комплектите им са толкова вълшебни. Изборът е голям и може да се снабдите с тях както онлайн, така и да отидете в някоя чайна и да си изберете. Продават се чудесни глинени и чугунени чайници с чашка към тях, които ще превърнат сутринта във вълшебен ритуал. Защото ароматът на екзотичното кафе за закуска е неописуем.

Ваучер за кино или театър

С този подарък вашият човек може сам да избере какво да гледа и да го придружите. Така ще засвидетелствате вниманието си към него и ще прекарате време заедно. Все пак културата е важен елемент от живота, а и е чудесно разнообразие от забързаното ежедневие.

Проблеми с кожата на лицето при мъжете

Проблеми с кожата на лицето при мъжете – как да ги решим?

Проблеми с кожата на лицето имат както жените, така и мъжете. За разлика от дамите обаче, силният пол рядко полага…
CONTINUE READING
Силна коса през зимата с лесна маска

Силна коса през зимата – лесна рецепта у дома

Зимата е сезон, който носи много изпитания за косата. Тя се изтощава, става много суха и опарничава като често я…
CONTINUE READING
Подхранваща маска за лице

Подхранваща маска за лице – да засияем и през зимата

Бялата зима е много красива със снежната си покривка, но предимно през прозореца. Когато излезем навън, студът и вятърът вледеняват…
CONTINUE READING
Не на изтощената коса

Изтощена коса през зимата – да кажем “Не!”

Косата ви страда ли от оплетени и накъсани краища, липсва ли й блясък, изглежда ли суха и трудна за управление?…
CONTINUE READING