1001 stories Най-романтичните изненади за Свети Валентин

Най-романтичните изненади за Свети Валентин

Свети Валентин е спорен празник – едни го празнуват, други не, а някои предпочитат нашия си Трифон Зарезан. Каквото и да празнувате, темата за най-романтичните изненади ще ви е от полза. Особено, ако изберете деня на влюбените. А, когато той наближи, започва чуденето  какво да подарите. Как да зарадвате своята нежна половинка? Ровите се в мрежата за идеи, но там виждате купища клишета и повтарящи се еднообразни статии. Именно затова ние решихме да разпитаме дамите и да споделим техните реални желания и истории, какво наистина е романтично за тях, макар и клише. И така, готови ли сте за любов? Вижте най-романтичните изненади за Свети Валентин според дамите – техните истински желания.

Най-романтичните изненади за Свети валентин – „Посрещна ме с вино и любов“

Кой не би искал да го посрещнат с усмивка, очакване и романтично приготвена трапеза? Това е една от най-романтичните изненади на една от нашите дами. След тежкия работен ден, прибирайки се вкъщи, вижда намалена светлина – само блещукащи ароматни свещи и две току що напълнени чаши с хубаво вино. А любимият човек я посреща с думите „Нямах търпение да те видя“. Как да не ти се стопли сърцето и душата от такова доказателство за любовта. Ако решите това да е вашата изненада, е добре да се уверите в няколко неща:

  • Каква храна обича;
  • Любимо питие;
  • Обича ли свещи и какви аромати;

Когато имате тази информация, няма как да сгрешите. Ако не ви бива в кулинарията и не можете да готвите – не се притеснявайте, винаги може да купите готова храна от любимия й ресторант. Така показвате, че освен всичко сте я слушали и помните това, което ви е казала. Със сигурност изненадата ще бъде оценена подобаващо.

„Подари ми грижа“ – една от най-романтичните ми изненади за празника на любовта

Грижата и подкрепата е едно от свидетелствата за обичта. Друга дама е била зарадвана именно с това и е била много впечатлена. Нейният партньор й е подарил специално подбран от него комплект натурална козметика с надпис „Защото си специална“ на кутията. Тази изненада е прекрасна идея, особено ако знаете, че човекът до вас се чуди дали да не изпробва нещо ново. С това отново ще засвидетелствте вниманието и любовта си.

Специална любовна доставка с изкушения

Звъни се на вратата, пред нея чака куриер с кутия в ръка. Какво става, никой не очаквате и не сте пускали поръчка? Това си е мислела една от нашите дами, когато е получила своята любовна изненада. Взима кутията, отваря я, а вътре са любимите й сладки изкушения. Най-отдолу вижда бележка, на която е оставено послание „Обичам да те глезя“. И това, ако не е една от най-романтичните и сладки изненади, вижте следващата:

Изненадваща поява

Тази история е следната: на една от нашите героини й се налага да замине за обучение във Франция със свои колежки. Точно за празника на любовта, какво съвпадение и в същото време какъв „късмет“. Настроението е понижено и как да не е, като трябва да остави половинката си и да бъде сама на този ден и точно в тази страна, обявена за една от най-романтичните. Обучението е към края си и нашата дама отива на вечеря със своите колежки в ресторант, който те са избрали. Сядат и докато чете менюто, някой я потупва по рамото. Обръща се и вижда нейният любим с букет цветя. Оказва се, че той се е разбрал тайно с нейните колежки и ресторантът не е случаен. Каква изненада! Звучи точно като сюжет от романтичен филм, но ето, че се случва и в реалността. И това, ако не е романтика…

Да ти напишат песен – една от най-роматичните изненади

Да ти посветят песен е нежно и романтично. Това е била изненадата на една от нашите дами, направена от нейния съпруг. За нея обаче, са нужни специални умения. Не всеки би могъл да го направи, но пък определено може да разтопи сърцето.

Ето и още няколко романтични изненади за бонус:

  • Забавна анимация на любовната ви история;
  • Романтично пътешествие;
  • Събуждане с огромен букет цветя;
  • Специален дизайн на тениска или чаша;
  • Любовна бележка;

Както виждате, някои от клишетата са си напълно вярни – романтична вечеря, пътуване, букет цветя, сладки изкушения и т.н. Най-универсалното нещо обаче, си остава вниманието и грижата. Не всичко е в парите и скъпите подаръци, а да се вижда желание. Едно от най-големите доказателства за любовта е, когато сме изслушани и чути. Тогава просто няма как да има грешка и всеки жест ще бъде оценен. Колко му трябва на човек всъщност?

BEAUTY BOX – КОМПЛЕКТ ЗА ХАМАМ DUNYA NATURALS

Маска за здрава коса от жените на Ориента

Рецепта за здрава коса от жените на Ориента

 Жените на Ориента винаги са били забулени в мистика и приемани за изключително екзотични в Западния свят. Няма някой, който…
CONTINUE READING
Грижа за лице с домашн маска

Цялостна грижа за лицето и да засияем в месеца на любовта

Февруари е месецът на любовта и трябва да се подготвим за него. Имаме един истински стимул да засияем и да…
CONTINUE READING
Как да премахнем черните точки

Да премахнем черните точки с природни средства – как да го направим

Да премахнем черните точки с природни средства, това възможно ли е? Сигурно често си задавате този въпрос. Първата реакция е…
CONTINUE READING
Цената на аргановото масло

Цената на аргановото масло – защо е различна и варираща?

Аргановото масло става все по-популярно и търсено. Известно е със силно подхранващото си действие и антистареещ ефект върху кожата и…
CONTINUE READING