1001 stories Как да сме успешни и вдъхновяващи с Таня Ян | Интервю

Как да сме успешни и вдъхновяващи с Таня Ян

Таня Ян – изключително вдъхновяваща и интересна личност. Дизайнер с опит на световните подиуми, коуч и стилист. Тя е влюбена в живота и е успяла да намери златната среда в семейния живот, семейния бизнес, работата си като коуч и дизайнер. Таня Ян е ментор на жени от целия свят. Тя успява да се докосне до душите им и да ги вдъхнови да трансформират живота си. Вижте нейните съвети как да сме успешни, модерни и вдъхновяващи.

Таня Ян е имала е възможността да се учи от едни от най-големите треньори по личностно развитие – Тони Робинс, Лучия Дованини, Светлана Керимова, Лариса Ренар и др. Съвсем ествена крачка за нея е било да събере всички знания и да ги приложи по един нестандартен начин. Таня Ян вярва, че да си жена е привилегия и изкуство. Бивайки успешна, вдъхновяваща и нестандартна личност, която е успяла майсторски да балансира личния живот, бизнеса и желанието си да помага на дамите, решихме да ѝ зададем няколко въпроса и да разкрие тайните си за успеха.

Дизайнер, коуч и стилист – как успяваш да ги съчетаваш всички тези дейности?

Истината е, че за мен трите сфери са изключително свързани! По съвсем естествен път се случиха нещата. Търсейки себе си, създадох тази система, която днес се обединява в най-новия ми проект #WomanInspiration. Една жена има нужда да изглежда добре, да се чуства добре и да има своя мисия, дело, което да развива. А #WomanInspiration e съвкупност точно от това. Място, което да те вдъхновява на всички нива – мода, личностно развите и лайфстайл!

Разкажи ни повече за проекта „Woman Inspiration“.

WomanInspitation e дамски клуб, нещо като пътеводител, като най-добра приятелка. На първо място има мисията да вдъхновява и развива жените от цял, а на второ място лайфстайл момент, в който да се обединяват бизнеси и бизнес идеи, неща на едно по-мащабно ниво. Участничките са изключителни жени. Всяка, от която е Великолепна, Щастлива и Вдъхновяваща! Всеки месец ще има онлайн срещи и мастър класове, преференциални предложения на различни услуги и продукти за всички членове на женския ни клуб. За мен е огромна чест и изключително щастие да бъдем заедно точно с тези дами! За мен те са изключителни и е привилегия да работя и творя с тях!

#WomanInspiration
#WomanInspiration

Как успяваш да запазиш вдъхновението си и да го предаваш на другите, каква е тайната ти?

Вдъхновението е навсякъде! Идва през музика, чрез книги, но най-вече се предава през хората, които познавам. Това е магичен процес, който всяка дама трябва да знае как да активира в живота си и да следва, за да бъде щастлива и да се чуства удовлетворена! Точно това е мисията и на #WomanInspiration – няма да ви учи, а ще ви вдъхновява! Това е състояние на духа! Вярвам, че средата е много важен фактор, за да има вдъхновение и развитие!

Защо реши да избереш да помагаш на жените, кое те мотивира?

За съжаление виждам често как жените жертват мечтите си от страх, от незнание как да използват силата си и да менажират пълноценно своето време. А, откакто станах майка, осъзнах още по-силно как времето лети и моментът е сега. Няма място за отлагане. Аз съм доста самонадеяна и това много ми помага в реализитането на целите ми. Обичам да експериментирам и сивият и еднообразен живот не е за мен! Зная, че всичко е възможно! И не ме страх да правя грешки!

Облеклото като способ за трансформация, възможно ли е?

Оо, да! Обеклото е изключителен инструмент за трансформация, но и за вдъхновение! Всяко облекло носи определена вибрация, която привлича хора и ситуации в живота ни! Винаги съветвам гардероба, който избираме, да бъде спрямо целите, които сме си поставили!

Кое според теб никога няма да излезе от мода?

Доброто възпитание няма да излезе от мода никога! А, ако говорим от модна гледна точка, мога да кажа, че всяка дама е важно да намери своя запазен стил или аксесоар, който да ѝ дава самочувствие и да я кара да се чуства специална!

Още по темата как да сме успешни – интервю с Катерина Борисова.

Топ аромати тази пролет

Топ аромати тази пролет – в крак с модата

Парфюмът не е аксесоар, а задължителен елемент от ежедневието. Не е тайна, че ароматът привлича противоположния пол и е част…
CONTINUE READING
Как да съживим косата

Как да съживим косата или да кажем “Чао” на зимата

 Постепенно започваме да казваме „Довиждане“ на зимата и да посрещаме пролетта. Но преди това, трябва да се преборим с щетите,…
CONTINUE READING
Перфектна кожа

Перфектна кожа или как да сме румени и засмени

Всеизвестен факт е, че март е най-женският месец. Изпълнен с промени и динамики във времето, се отразява на кожата ни.…
CONTINUE READING
8ми март

8ми Март – да го направим незабравим!

8ми март идва, да го направим незабравим! Обикновено очакваме подаръци и приятни изненади от другите, но какво по-хубаво от това…
CONTINUE READING