Пратките се доставят средно в рамките на 1 до 5 работни дни в зависимост от адреса на получателя и наличността.

Доставката е безплатна за поръчки със стойност над 100 лева.

 

Начин, срок и цена на доставка

Начините на доставка, предлагани от дружеството са следните:

Доставка с куриерска фирма СПИДИ:

Срокът на доставка до избраната от Потребителя крайна дестинация е от 1 до 14 работни дни, от деня, в който е направена поръчката.

Цени и условия за доставка с куриерска фирма Спиди:

Доставката на Вашата поръчка се извършва с куриерска фирма на указания от Вас адрес, всеки делничен ден от 9.00 до 17.30 часа, както и събота до 13.30 часа. Доставки не се извършват в неделя, официални празници/почивни дни или извън указаните часове.

 

Доставка с куриерска фирма Български пощи или UPS - за поръчки извън България:

Срокът на доставка до избраната от Потребителя крайна дестинация е до 14 - 28 работни дни, от деня, в който е направена поръчката/получено е потвърдено заплащане. Цената за международна доставка е 37 лева с ДДС, като цената включва експресна препоръчана доставка с малък пакет или колет /в зависимост от обема/тежестта на пратката/. Цената на поръчката и доставката се предплащат. Цената е валидна за пратки до 2 килограма.Ако тежестта на пратките надвишава 2 килограма, то всеки започнат килограм се тарифира с 5 лева допълнително /за страните на континента Европа/ и с 7 лева /за всички останали страни/.

 

Дружеството не изпълнява поръчки с наложен платеж извън територията на България. В случай на забавяне на доставката, независимо от причините, дружеството се задължава да уведоми Потребителя за това и да посочи нова дата на доставка.