Οι αποστολές παραδίδονται κατά μέσο όρο εντός 1 έως 5 εργάσιμων ημερών, ανάλογα με τη διεύθυνση και τη διαθεσιμότητα του παραλήπτη.

Η παράδοση είναι δωρεάν για παραγγελίες αξίας άνω των 100 λέβα.

 

Μέθοδος, όρος και τιμή παράδοσης

Οι μέθοδοι παράδοσης που προσφέρονται από την εταιρεία είναι οι εξής:

Παράδοση από την εταιρεία ταχυμεταφορών SPEEDI:

Η περίοδος παράδοσης στον επιλεγμένο τελικό προορισμό του χρήστη είναι από 1 έως 14 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα κατά την οποία τοποθετείται η παραγγελία.

Τιμές και όροι παράδοσης με ταχεία εταιρεία ταχυμεταφορών:

Η παράδοση της παραγγελίας σας γίνεται από την εταιρεία ταχυμεταφορών στη διεύθυνση που καθορίζεται από εσάς, κάθε εργάσιμη ημέρα από τις 9.00 έως τις 17.30, καθώς και από το Σάββατο έως τις 13.30. Οι παραδόσεις δεν γίνονται τις Κυριακές, τις αργίες/σαββατοκύριακα ή εκτός των καθορισμένων ωρών.

 

Παράδοση με courier εταιρεία βουλγαρικά ταχυδρομεία ή UPS - για παραγγελίες εκτός Βουλγαρίας:

Η περίοδος παράδοσης στον τελικό προορισμό που έχει επιλέξει ο Χρήστης είναι έως 14 - 28 εργάσιμες ημέρες, από την ημέρα κατά την οποία η παραγγελία είναι τοποθετημένη/επιβεβαιωμένη πληρωμή. Η τιμή για τη διεθνή παράδοση είναι 37 Λέβα με ΦΠΑ και η τιμή περιλαμβάνει ρητή συνιστώμενη παράδοση με ένα μικρό δέμα ή δέμα /ανάλογα με τον όγκο /σοβαρότητα της αποστολής/. Η τιμή της παραγγελίας και της παράδοσης είναι προπληρωμένη. Η τιμή ισχύει για αποστολές έως 2 κιλά.

 

Η εταιρεία δεν εκτελεί εντολές με αντικαταβολή εκτός της επικράτειας της Βουλγαρίας. Σε περίπτωση καθυστέρησης παράδοσης, ανεξάρτητα από τους λόγους, η εταιρεία αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώσει σχετικά το Χρήστη και να δηλώσει νέα ημερομηνία παράδοσης.