Expedierile sunt livrate în medie în termen de 1 până la 5 zile lucrătoare, în funcție de adresa și disponibilitatea destinatarului.

Livrarea este gratuită pentru comenzi cu o valoare mai mare de 100 BGN.

 

Metoda, termenul și prețul de livrare

Metodele de livrare oferite de companie sunt următoarele:

Livrare prin compania de curierat SPEEDI:

Perioada de livrare la destinația finală aleasă de utilizator este de la 1 la 14 zile lucrătoare de la data la care este plasată comanda.

Prețurile și condițiile de livrare cu compania de curierat rapidă:

Livrarea comenzii se face de catre compania de curierat la adresa specificata de dumneavoastra, in fiecare zi a zilei de la 9.00 la 17.30, precum si sambata pana la ora 13.30. Livrările nu se efectuează în zilele de duminică, de sărbătorile legale/în weekend sau în afara orelor specificate.

 

Livrare prin curier Post bulgar sau UPS - pentru comenzi în afara Bulgariei:

Perioada de livrare pana la destinatia finala aleasa de Catre Utilizator este de pana la 14 - 28 de zile lucratoare, din ziua in care comanda este plasata/confirmata. Prețul pentru livrare internațională este de 37 BGN cu TVA, iar prețul include livrarea recomandată expres cu un colet mic sau un colet /în funcție de volumul /gravitatea expedierii/. Prețul comenzii și al livrării sunt preplătite. Pretul este valabil pentru expedieri de pana la 2 kilograme.

 

Compania nu execută ordine cu numerar la livrare în afara teritoriului Bulgariei. În caz de întârziere a livrării, indiferent de motive, compania se angajează să notifice Utilizatorul cu privire la aceasta și să indice o nouă dată de livrare.