Холистичен подход към грижата

Dunya Naturals, основана през 2008 г., предлага нов холистичен подход към грижата за красотата. Със страст към Ориента, ние работим в тясно сътрудничество с локални кооперации в Северна Африка. Търгуваме справедливо с уникалните местни природни продукти за красота и ги представяме на света. 

Ние селектираме 100% натурални продукти за красота и лична хигиена, които да включите във вашата ежедневна грижа. Ръчно изработените продукти на Dunya Naturals ще ви накарат да заблестите и постигнете хармония на тяло, ум и дух.

Dunya Naturals е социално предприятие, което разпределя по-голяма част от печалбите си за развитие на местните общности чрез локални неправителствени организации. Нашата фондация - Проект Шехерезада (The Scheherazade Project), насърчава достъпа до образование и женско предприемачество.  

Нашите ценности

WomanAtlasGirls1.jpeg WomanAtlasBerber1.jpeg WomanAtlasCanyon1.jpeg

Социално отговорна организация

В допълнение на мисията ни за подкрепа на жените, ние вярваме в равенството и борбата за равноправие в обществото.  В Dunya Naturals сме убедени, че работата, която вършим всеки ден, е стъпка напред към свят, в който се освобождаваме от индивидуализма, прекомерното потребление и  търсенето на печалба на всяка цена. Като привърженици и силно вярващи в социалната и солидарна икономика, се фокусираме върху положителното си въздействие върху обществото и общностите, до които се докосваме. Ние участвме активно в инициативи за местно развитие, особено тези, които са в съответствие с мисията на нашата фондация - да подкрепя женското предприемачество и достъпа до образование.

 

Честна търговия

Тъй като вярваме в честната покупко-продажба, ние работим с членове на движението за справедлива търговия и насърчаваме участниците във веригата на стойността. Координираме дейността си с производителите в развиващите се страни, за да постигнем баланс и да осигурим устойчиви и справедливи търговски отношения през следващите години. 

Трудова етика

Дори и днес въпросът за нелегален труд  все още е реалност в света. Компанията ни се ангажира да премахне всяка възможност за трафик на хора или „съвременно робство“. Внимателно подбираме партньорите си и щателно одитираме всички доставчици и кооперации, с които работим, за да не станем неволно част от проблема.

Устойчивост

Нашата планета е единствена и незаменима. Затова смятаме, че не трябва да правим компромиси, грижейки се за нея, за сметка на презадоволяване на нуждите ни. Нашата визия за бъдещето се уповава на 3 устойчиви компонента – ползи, опазване на околната среда и грижа за хората. Всяко едно наше решение се основава на тези три основни стълба: икономика, опазване на околната среда и социална ангажираност.

Подкрепа на благотворителни организации

Dunya Naturals е социално начинание, което обръща голяма част от печалбите си към устойчивото развитие на местните общности. Стремим се да направим света по-добро място, като същевременно изграждаме успешен и вълнуващ бизнес. Ето защо изхождаме от социалното въздействие на нашите цели и ключови резултати, преди да моделираме нашата бизнес стратегия. Ние извършваме повечето от социалните ни действия чрез местни НПО-та, но също така работим директно чрез нашата фондация, чиято основна цел е да осигури достъп на момичета до образование и женско предприемачество - Проектът „Шехерезада“.

 

Натурални продукти с любов към планетата

Ние от Dunya Naturals, уважаваме и ценим природата. Затова се стремим да предоставим на нашите клиенти най-добрите природни продукти за лична хигиена и красота с най-малко отрицателен ефект върху околната среда. Ето защо всички наши продукти са:

- Веган

- Органични

- Няма химикали, които предизвикват безпокойство

- Не са тествани върху животни