Săpun cu ulei de argan
  • Săpun cu ulei de argan
  • Săpun cu ulei de argan
  • Săpun cu ulei de argan
  • Săpun cu ulei de argan

Săpun cu ulei de argan

11,90 BGN
Include TVA

Conform unei vechi rețete Berber din Maroc, acest săpun este produs manual prin metode tradiționale de producție. Săpunurile sunt de o calitate excepțională și nu conțin conservanți chimici sau coloranți. Originea estetică și pură a acestor săpunuri le face un agent de curățare a corpului sănătos și ecologic.

Cantitate
Ultimele produse in stoc

 

Livrare gratuită pentru comenzi de peste 50 €

 

Politica de returnare gratuită până la 14 zile

Creat în conformitate cu o rețetă berber vechi, acest săpun este produs manual prin metode tradiționale cunoscute de secole. Calitatea sa este excepțională și nu conține conservanți chimici, coloranți și parfumuri, ceea ce îl face excelent pentru pielea sensibilă. Originea estetică și pură este un mijloc sănătos și ecologic de curățare pentru organism. Potrivit pentru utilizarea zilnică pentru spălarea mâinilor și a întregului corp. De asemenea, este ideal pentru spălarea mâinilor haine delicate sau pentru copii prin îndepărtarea murdăriei și acționarea antibacteriană.

Săpunul este îmbogățit cu ulei de argan. Datorită acesteia este potrivit pentru toate tipurile de piele și foarte blând chiar și pentru copii mici și copii. Uleiul este potrivit pentru față, corp și păr. Se absoarbe foarte repede și are un efect de înmuiere, hrănire și regenerare. Argan este un mijloc natural unic de a menține părul și pielea puternice și hrănite datorită compoziției sale bogate de nutrienți și vitamine. Nu usucă pielea, acționează antibacterian, hidratant și hrănitoare. Maroc "Golden Oil" este cunoscut ca are multe proprietăți utile și este utilizat în multe produse cosmetice. Una dintre calitățile sale cele mai căutate este netezirea ridurilor, reducerea vergeturilor și a efectului anti-îmbătrânire.

SĂPUN NATURAL are acțiune antibacteriană, nu usucă pielea, dar are grijă cu atenție de ea, lăsându-l moale, hrănit și sensibil la atingere. Produs extrem de natural, fără adaos de parfum.

Aplicarea tradițională:

- Pentru spălarea mâinilor și a corpului;

- Pentru spălarea manuală a hainelor delicate sau pentru copii

- Pentru a hrăni pielea;

- Lasă pielea iritată;

- Acțiune antibacteriană;

- Certificat ecocert;

- Nu este testat pe animale;

- Produs vegan;

Ingrediente:

Argania Spinosa Kernel Ulei, apă, sodă caustică

Stocare:

A se păstra departe de lumina soarelui și, eventual, într-un loc întunecat și răcoros.

Ambalare:

Folie reciclată / Hârtie

Origine:

Maroc

Produsul este produs în Regatul Maroc de către organizații neguvernamentale care contribuie la promovarea educației și integrării femeilor în zonele rurale, prin crearea de cooperative, 100% deținute de femei.

9903011

Referinte specifice

cod EAN13
4615021720033

S-ar putea sa-ti placa

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.