Сапун с арганово масло
  • Сапун с арганово масло
  • Сапун с арганово масло
  • Сапун с арганово масло
  • Сапун с арганово масло

Сапун с арганово масло

11,90 лв.
С вкл. ДДС

Този сапун се произвежда ръчно по стара берберска рецепта от Мароко. Методите за производството му са традиционни. Сапуните са с изключително качество и не съдържат химични консерванти или оцветители. Естесвеният и чист произход ги прави здравословно и природосъобразно средство за почистване на тялото.

Количество
Последни бройки в наличност

  Безплатна доставка

при поръчки над 50 лв

 

Връщане на поръчката до 14 дни

Сапун, произведено в Кралство Мароко от неправитеслтвени организации, които помагат на образованието и интеграцията на жените в селските райони, чрез създаването на селски кооперации, 100% собственост на жените.

По стара рецепта от бербери, този сапун се произвежда ръчно по традиционни методи за производство. Сапуните са с изключително качество и не съдържат химични консерванти или оцветители. Естесвеният и чист произход ги прави здравословно и природосъобразно средство за почистване за тяло.

Подходящ за ежедневна употреба за измиване на ръце и цялото тяло. Сапунът е идеален за ръчно пране на деликатни или бебешки дрехи.

Аргановото масло действа благотворно на всички видове кожа. Подходящо за лице, тяло и коса. Попива много бързо и оказва омекотяващо, подхранващо и регенериращо въздействие. Арганът е уникално природно средство за поддържане на силна и подхранена коса и кожа, заради богатия си състав на хранителни за косъма вещества.

 

Традиционно приложение:

  • За измиване на ръце и тяло

  • За ръчно пране на деликатни или бебешки дрехи

 

Състав

Био масло от арган (Argania Spinosa Kernel Oil), вода, сода каустик

Опаковка: Фолио / Хартия

Произход: Мароко

Съхранение: Съхранявайте далеч от слънчева светлина и по възможност на тъмно и хладно място.

 

Продуктът е произведен в Кралство Мароко от неправителствени организации. Те се грижат за насърчаването на жените в селските райони към образование и интеграцията, създавайки кооперации, 100% собственост на жените.

Научи повече за проект Шехеразада

 

9903011

Конкретни референции

EAN13
4615021720033

Вижте също и:

Коментари (0)
Все още няма отзиви от клиенти.