• Изчерпано
Lotiune de corp cu Argan & Orange Flori "Jazmin"
  • Lotiune de corp cu Argan & Orange Flori "Jazmin"
  • Lotiune de corp cu Argan & Orange Flori "Jazmin"

Lotiune de corp cu Argan & Orange Flori "Neroli"

29,90 BGN
Include TVA

Loțiune de corp cu ulei de argan și flori de portocal – cu ulei nerafinat și organic extras prin presare mecanică, la rece a nucilor de argan, această loțiune ajută la hrănirea și hidratarea pielii normale într-un mod natural. În plus, loțiunea are o aromă inică și proaspătă de flori portocalii.

Cantitate
Изчерпано

 

Livrare gratuită pentru comenzi de peste 50 €

 

Politica de returnare gratuită până la 14 zile

LOTIUNE DE CORP CU ARGAN SI FLORI PORTOCALII "JAZMIN" este cu ulei nerafinat si organic, extras prin presare mecanica, la rece a nucilor arborelui de argan. Ajută la hrănirea și hidratarea pielii normale într-un mod natural. Loțiunea netezește, hidratează și conferă un aspect frumos, moale și radiant. Acesta acționează protector, tonic și hrănitoare, lăsând un parfum foarte delicat care mângâie simțurile fără grele. Este potrivit pentru pielea normală și uscată, absoarbe rapid și nu lasă un filtru gras. Conține ulei de argan, flori de portocal (Neroli) și este îmbogățit în continuare cu vitamina E. Conține emulgatori și stabilizatori de plante, uleiuri organice, ulei esențial de nuci de argan și portocale dulci.

Uleiul de argan conferă pielii o gamă largă de nutrienți necesari, care conferă pielii un aspect cu adevărat sănătos. Devine radiantă, netedă și moale. Ulei de argan are proprietatea de a ajuta la ștergerea vergeturilor și potoli pielea iritată. Un produs mult mai căutat și utilizat din industria cosmetică din cauza efectului anti-îmbătrânire asupra sa.

Uleiul de floare de portocal sau neroli are o aromă dulce, florală și ușor intruzivă. Adesea folosit în aromoterapie. Una dintre proprietățile sale foarte utile este ajutorul în ștergerea vergeturilor, cicatricilor și capilarelor crăpate. Uleiul de neroli ajută la regenerarea celulelor, la îmbunătățirea elasticității și întineririi pielii prin stimularea activității celulare. Îmbunătățește circulația sângelui și ajută la îmbunătățirea epidermei sensibile și iritate. Neroli, de asemenea, funcționează bine în pielea afectată de acnee. Uleiul de floare de portocal este un mijloc excelent de strângere.

Uleiul de argan și neroli în loțiunea noastră vă vor regenera, hrăni și întineri pielea. Acesta va avea un aspect frumos și sănătos, deoarece va ajuta și șterge dacă aveți cicatrici pe corp de la vergeturi sau capilare crăpate. În plus, loțiunea are o aromă unică și proaspătă de flori portocalii. Potrivit pentru pielea normală și uscată. Conține emulgatori și stabilizatori de plante, uleiuri organice, ulei esențial de piulițe de argan și portocale dulci. Răsfățați-vă corpul și lăsați-vă pe loțiunea magică, preparată conform unei rețete speciale și a venit direct din Maroc.

Anexa:

- Pentru a hrăni pielea uscată și matură;

- Pentru a netezi ridurile;

- Împotriva unghiilor fragile;

- Reducerea vergeturilor;

- Pentru a regenera pielea;

- Pentru a potoli iritațiile pielii;

Proprietăţi:

- Retine umezeala si hidrateaza;

- Previne uscarea;

- Protejează pielea de influențele externe;

- Absoarbe rapid;

- Potrivit pentru pielea sensibilă;

- Tonuri de piele;

- Actiune de fermitate;

- Certificat ecocert;

- Nu este testat pe animale;

- Produs vegan;

- Cu o pompă convenabilă pentru o dozatoare ușoară;

se utilizează:

Cu pompa ușor de utilizat, puneți eluiana pe mâini și răspândiți-o cu mișcări circulare pe corp. Datorită ingredientelor sale, acesta va îmbunătăți elasticitatea pielii și va proteja împotriva îmbătrânirii premature. De asemenea, este potrivit ca o prevenire împotriva vergeturilor.

Stocare:

A se păstra departe de lumina soarelui și, eventual, într-un loc întunecat și răcoros.

Origine:

Produsul este produs în Regatul Maroc de către organizații neguvernamentale care contribuie la promovarea educației și integrării femeilor în zonele rurale, prin crearea de cooperative, 100% deținute de femei.

9902022

Referinte specifice

cod EAN13
9902022111119

S-ar putea sa-ti placa

Comentarii (1)
Nota
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.