• Изчерпано
Săpun organic cu ulei de argan și lavandă
  • Săpun organic cu ulei de argan și lavandă
  • Săpun organic cu ulei de argan și lavandă
  • Săpun organic cu ulei de argan și lavandă

Săpun organic cu ulei de argan și lavandă

11,90 BGN
Include TVA

Conform unei vechi rețete Berber, acest săpun este produs manual prin metode tradiționale de producție. Săpunurile sunt de o calitate excepțională și nu conțin conservanți chimici sau coloranți. Originea estetică și pură a acestor săpunuri le face un agent de curățare a corpului sănătos și ecologic.

Cantitate
Изчерпано

 

Livrare gratuită pentru comenzi de peste 50 €

 

Politica de returnare gratuită până la 14 zile

Creat în conformitate cu o rețetă berber vechi, acest săpun este produs manual prin metode tradiționale cunoscute de secole. Calitatea sa este excepțională și nu conține conservanți chimici, coloranți și parfumuri, ceea ce îl face excelent pentru pielea sensibilă. Originea estetică și pură este un mijloc sănătos și ecologic de curățare pentru organism. Potrivit pentru utilizarea zilnică, pentru spălarea mâinilor și a întregului corp. De asemenea, este ideal pentru spălarea mâinilor haine delicate sau pentru copii prin îndepărtarea murdăriei și acționarea antibacteriană.

Săpunul este îmbogățit cu ulei de argan și lavandă. Datorită uleiului de argan este potrivit pentru toate tipurile de piele și foarte blând chiar și pentru copii mici și copii. Uleiul acționează favorabil pe față, corp și păr. Se absoarbe foarte repede și are un efect de înmuiere, hrănire și regenerare. Argan este un mijloc natural unic de a menține părul și pielea puternice și hrănite datorită compoziției sale bogate de nutrienți și vitamine. Nu usucă pielea, acționează antibacterian, hidratant și hrănitoare. Maroc "Golden Oil" este cunoscut ca are multe proprietăți utile și este utilizat în multe produse cosmetice. Una dintre calitățile sale cele mai căutate este netezirea ridurilor, reducerea vergeturilor și a efectului anti-îmbătrânire.

Lavanda, la rândul său, are, de asemenea, un efect antibacterian și un efect liniștitor al pielii iritate. Este utilizat în epiderma sensibilă și afectată de acnee, infecții fungice etc. În combinație cu uleiul de argan îndepărtează murdăria, hrănește puternic și hidratează. Acesta acționează liniștitor pe pielea iritatși extrem de bine afectează pielea afectată de acnee. Săpun organic cu ulei de argan și lavandă are o aromă foarte ușoară și plăcută de lavandă. Nu există nici un efect de uscare, iar după spălare a pielii se simte moale, sensibil, hrănit și delicat mirosind a plante medicinale violet frumoase.

Aplicarea tradițională:

- Pentru spălarea mâinilor și a corpului;

- Pentru spălarea manuală a hainelor delicate sau pentru copii

- Hrănind pielea;

- Lasă pielea iritată;

- Acțiune antibacteriană;

- Certificat ecocert;

- Nu este testat pe animale;

- Produs vegan;

Ingrediente:

Ulei organic de argan (Argania Spinosa Kernel Oil), lavandă, apă, sodă caustică

Stocare:

A se păstra departe de lumina soarelui și, eventual, într-un loc întunecat și răcoros.

Ambalaj: Folie reciclată / Hârtie

Origine: Maroc

Produsul este produs în Regatul Maroc de către organizații neguvernamentale care contribuie la promovarea educației și integrării femeilor în zonele rurale, prin crearea de cooperative, 100% deținute de femei.

9903012

Referinte specifice

cod EAN13
6869448050497

S-ar putea sa-ti placa

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.