• -30%

Био сапун с Арганово масло и Лавандула

5,90 лв.
4,13 лв. Спестявате 30%
С вкл. ДДС

По стара берберска рецепта, този сапун се произвежда ръчно по традиционни методи за производство. Сапуните са с изключително качество и не съдържат химически консерванти или оцветители. Естесвеният и чист произход на тези сапуни ги правят здравословно и природосъобразно средство за почистване за тяло.

Опаковка
Количество

По стара рецепта от бербери, този сапун се произвежда ръчно по традиционни методи за производство. Сапуните са с изключително качество и не съдържат химически консерванти или оцветители. Естесвеният и чист произход на тези сапуни ги правят здравословно и природосъобразно средство за почистване за тяло.

 

Подходящ за ежедневна употреба за измиване на ръце и цялото тяло, този сапун е идеален и за ръчно пране на деликатни или бебешки дрехи.

 

Аргановото масло действа благотворно на всички видове кожа. Подходящо за лице, тяло и коса. Попива много бързо и оказва омекотяващо, подхранващо и регенериращо въздействие. Арганът е уникално природно средство за поддържане на силна и подхранена коса, заради богатия си състав на хранителни за косъма вещества.

 

Традиционно приложение:

- За измиване на ръце и тяло

- За ръчно пране на деликатни или бебешки дрехи.

 

Съставки:

Био масло от арган (Argania Spinosa Kernel Oil), лавандула, вода, сода каустик

Опаковка: Рециклирано Фолио / Хартия

Произход: Мароко

Съхранение: Съхранявайте далеч от слънчева светлина и по възможност на тъмно и хладно място.

  

Този продукт е произведено в Кралство Мароко от неправитеслтвени организации, които помагат насърчаването на образованието и интеграцията на жените в селските райони. Това, чрез създаването на селски кооперации, 100% собственост на жените.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ ЗА ПРОЕКТ ШЕХЕРАЗАДА

1-0301-2

Конкретни референции

Вижте също и: