• Изчерпано
Peeling pentru piele cu Argan și miere "Jazmin"
  • Peeling pentru piele cu Argan și miere "Jazmin"
  • Peeling pentru piele cu Argan și miere "Jazmin"
  • Peeling pentru piele cu Argan și miere "Jazmin"

Piele peeling "Jazmin" cu Argan și miere

29,90 BGN
Include TVA

"Dunya Naturals Sensual body scrub" peeling with Argan and honey is a unique combination that feels and smells gorgeous. Vârtej cu uleiuri naturale minunate și frumos exfoliante, cristale de zahăr ușor solubile, acest scrub de lux este cu siguranta demn de pielea ta licitație. Cu un efect dublu, curățește celulele moarte, detoxifică și hidratează pielea. Lasă pielea la fel de netedă ca mătasea și ușor mirosind a migdale și miere.

Cantitate
Изчерпано

 

Livrare gratuită pentru comenzi de peste 50 €

 

Politica de returnare gratuită până la 14 zile

"Dunya Naturals Sensual body scrub" peeling cu argan și miere este potrivit pentru toate tipurile de piele.

O selecție unică de ingrediente naturale care au grijă de pielea ta. Vârtej cu uleiuri naturale minunate și ușor exfoliante, cristale de zahăr ușor solubil, acest scrub de lux este cu siguranta demn de pielea ta licitație. Cu un efect dublu, curățește celulele moarte, detoxifică și hidratează pielea. O lasă netedă ca mătasea și parfumată delicat cu migdale și miere. Uleiul de argan și mierea se vor asigura că pielea ta este hrănită, curățată, hidratată și tânără.

Uleiul de argan conferă pielii o gamă largă de nutrienți necesari, care conferă pielii un aspect cu adevărat sănătos. Devine radiantă, netedă și moale. Ulei de argan are proprietatea de a ajuta la ștergerea vergeturilor și potoli pielea iritată. Un produs mult mai căutat și utilizat din industria cosmetică din cauza efectului anti-îmbătrânire asupra sa.

Mierea este utilizată pe scară largă în produsele cosmetice. Bogat în antioxidanți, calciu, vitamina B, zinc, potasiu și fier, care sunt esențiale pentru starea pielii.  Ei îl hrănesc și îl întăresc devenind suplă și strălucitoare. Ea are un efect calmant asupra pielii prin îndepărtarea roșeață, exfoliere și senzație uscată.

Skin peeling "JAZMIN" WITH ARGAN & HONEY removes dead cells and dirt from the skin by moisturizing and nourishing it. Este potrivit pentru toate tipurile de piele, în special pentru uscat și acnee-predispuse. Lasă inflamațiile și elimină senzația de uscăciune. Peeling este creat în conformitate cu o rețetă specială și vine direct din Maroc. O selecție unică, care are grijă de dragoste pentru pielea ta.

Completează-ți kitul cu gel de duș și loțiune de corp din seria "JAZMIN".

Aplicarea tradițională:

- Pentru toate tipurile de piele;

- Regenerează pielea;

- Îndepărtează celulele moarte și murdăria;

- Ideal pentru pielea cu acnee;

- Potrivit pentru corp, față și mâini;

- Netezește textura pielii;

- Întărește pielea;

- Hrănind pielea;

- Lasă pielea;

- Imbunatateste elasticitatea;

- Actiune antioxidanta;

- Nu conține parfum și parabeni;

- Certificat ecocert;

- Nu este testat pe animale;

- Produs vegan;

se utilizează:

Aplicați frecați o dată pe săptămână pe pielea umedă, masând ușor cu mișcări circulare netede, apoi clătiți cu apă caldă.

Stocare:

A se păstra departe de lumina soarelui și, eventual, într-un loc întunecat și răcoros.

Origine:

Maroc

Produsul este produs în Regatul Maroc de către organizații neguvernamentale care contribuie la promovarea educației și integrării femeilor în zonele rurale, prin crearea de cooperative, 100% deținute de femei.

9908011

Referinte specifice

cod EAN13
0894712097546

S-ar putea sa-ti placa

Comentarii (1)
Nota
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.