• -10%
  • Изчерпано
Ulei de corp uscat din seria Argan
  • Ulei de corp uscat din seria Argan
  • Ulei de corp uscat din seria Argan
  • Ulei de corp uscat din seria Argan
  • Ulei de corp uscat din seria Argan

Ulei anticelulitic - Body Firming Dry Oil

39,90 BGN
35,91 BGN Salveaza 10%
Include TVA

Uleiul unic de corp Argan al Dunya Naturals este tratamentul perfect pentru pielea corpului tău. Cu o combinație echilibrată de uleiuri botanice valoroase, oferă hidratare de lungă durată a pielii. Bogăția sa cu ulei de cedru din munții marocani Atlas îi conferă puterea unică de a reduce aspectul vergeturilor și îl face aliatul tău de încredere împotriva celulitei. Textura sa netedă și uscată îl face practic pentru utilizarea de zi cu zi, în timp ce uleiurile exotice de migdale și argan îi conferă o aromă senzuală și caldă. Uleiul de corp uscat Argan al Dunya Naturals transformă rutina zilnică de înfrumusețare în plăcere completă.

Cantitate
Изчерпано

 

Livrare gratuită pentru comenzi de peste 50 €

 

Politica de returnare gratuită până la 14 zile

Uleiul unic de corp Argan al Dunya Naturals este tratamentul perfect pentru pielea corpului tău. Cu o combinație echilibrată de uleiuri botanice valoroase, oferă hidratare de lungă durată a pielii. Bogăția sa cu ulei de cedru din munții marocani Atlas îi conferă puterea unică de a reduce aspectul vergeturilor și îl face aliatul tău de încredere împotriva celulitei. Textura sa netedă și uscată îl face practic pentru utilizarea zilnică, în timp ce uleiurile exotice de migdale și argan îi conferă o aromă senzuală și caldă. Uleiul uscat de corp Argan de la Dunya Naturals transformă rutina zilnică de frumusețe într-o plăcere completă.

se utilizează

Puneți uleiul pe mâini și aplicați pe corp, secțiune cu secțiune, pornind de la glezne. Folosește un sens giratoriu cu presiune ușoară. Masaj zonele cu probleme cu vergeturi și celulita, concentrându-se presiunea cu palmele mâinilor până când uleiul este bine absorbit. Evitați ochii, nasul și gura. De asemenea, îmbunătățește elasticitatea pielii și o protejează de efectele îmbătrânirii.

Compoziție (INCI)

Ulei de jasminum officinale (migdale dulci), ulei de cedrus atlantica (lemn de cedru), calendula (Calendula Officinalis) Ulei de flori, Extract de flori Arnica Montana, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Ulei de flori, Ulei de smoală (Argan)

 

Toate uleiurile naturale, inclusiv uleiul de argan, sunt produse în Regatul Maroc de către organizații neguvernamentale care contribuie la promovarea educației și integrării femeilor în zonele rurale. În special prin crearea și dezvoltarea cooperativelor rurale deținute de femei și prin accesul la educație pentru fete tinere.

Ulei de argan este pentru toate tipurile de piele. Marocanii folosesc în mod tradițional ulei de argan nedecojit pentru a trata bolile de piele și ca ulei cosmetic pentru piele și păr. Acesta poate fi utilizat pe pielea corpului, fata sau parul. Uleiul de argan are un efect hidratant și regenerant pentru toate tipurile de piele și datorită compoziției sale hrănitoare în acizi grași. este un produs natural perfect pentru un păr sănătos și sănătos.

Aflați mai multe despre Proiectul Scheherazade

 

Alți parametri

Serie: Argan

Ambalaj: Sticlă reciclată/sticlă PET cu pompă

Origine: Maroc

Depozitare: Stai departe de lumina soarelui și, eventual, într-un loc întunecat și răcoros.

9907031

Referinte specifice

cod EAN13
3283327568577

S-ar putea sa-ti placa

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.